offert

Tak & Fasad

Funderar du på att göra en takrenovering?

Vi hjälper dig att utföra den bästa takrenoveringen för ditt hus och tak situation. Är det fuktigt på vinden eller läcker det in vatten iblande? Växer det mossa som binder fukt och föroreningar på takpannorna? Har du plåttak som flagnat eller börjat rosta? Är ditt tak en säkerhetsrisk? Om svaret är JA, borde du absolut fundera över en renovering av ditt tak.

Väntar du med renoveringen trots att du misstänker skador kommer din renovering bli mer kostsam, därför rekomenderar vi att du hör av dig att så fort du misstänker tidigare beskrivna defekter. Som fastighet- och husägare är det viktigt att taket är i gott skick eftersom takets största funktion är att skydda hela fastigheten.

Vi gör en inspektion på ditt tak för att ta reda på vilka delar av taket som behöver behandlas. takinspektionen inehåller en grundlig kvalitets granskning på hur taket ser ut generellt och kvalitèn på takpannorna/takplåten.
Behöver ditt hus ny fasad?

Passa på att minska energikostnaderna när ditt hus ändå behöver ny fasad. Många gamla hus har en ganska dålig isolering i väggarna. Det ger stora energiförluster när huset huset värms upp, och leder till stora elkostnader. Det naturliga är att tillägsisolera väggarna när fasaden ändå behövs renoveras, och därmed slå två flugor i en smäll genom att också få bättre värmeeffektivitet i huset. Genom att tillägsisolera utsidan av huset kan utseendet förändras rejält, och därmed ge huset ett rejält ansiktslyft. Ungefär 18% av den värme som finns i huset försvinner ut genom väggarna.

 

umg2

Egen markavdelning

Uppsala mark& grundentreprenad AB är BWN Byggs dotterbolag inom markarbeten.

Klicka här för mer information»

 

jobba hos BWN

 

Jobba på BWN Bygg AB

Just nu söker BWN Bygg AB:

-snickare med yrkesbevis

 

Välkommen att skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till info@bwnbygg.com.

 

puff2

Inspiration

Planerar du att bygga nytt? I så fall kanske du kan hitta den rätta inspirationen och idéerna till drömhuset här.

Klicka här för att komma till bilderna »

Följ oss gärna även på Instagram för inspiration @bwnbygg