offert

Om företaget

BWN Bygg är ett familjeföretag som har sitt fokus på kundanpassade villor, par o radhus samt fritidshus som byggs i lösvirke med hög kvalitét. Vi bygger gedigna bostäder med karaktär. Tidlösa, moderna och funktionella hem som höjer människors livskvalitét.

Vi erbjuder även ett eget huskoncept, Ekohus, som vi bygger med ekologiska principer i naturliga material. 

Under senare år har vi fokuserat mycket på större exploateringsprojekt då vi tillsammans med välkända exploatörer, med välrenommerade arkitekter byggt flera områden med par och radhus i brf-form.

 

Vi drivs av ett stort engagemang för kvalitet och omsorg om detaljer. Övervägande delen av uppdragen får vi via rekommendationer från nöjda kunder. Det är förstås väldigt glädjande och ett kvitto på att vårt kunnande är uppskattat av beställarna. Tveka inte att kontakta oss om du vill se något av våra referensobjekt.

Själv har jag drivit byggföretag sedan 2001 och startade BWN Bygg 2007. Vi har vuxit i en balanserad takt med uppdragen. När detta skrivs har vi ett tjogotal anställda, samt har bildat ett dotterbolag inom markentreprenad. Det är en bra storlek som jag känner mig nöjd med. Vi är tillräckligt många för att kunna ta oss an större uppdrag, men inte större än att vi klarar hålla hög kvalitet och där det personliga ansvaret, engagemanget och den starka lagkänslan är intakt. Att forcera och massproducera är inte vår nisch. Organisationen kännetecknas också av arbetsglädje, flexibilitet och lyhördhet för kundens förutsättningar. Vi väljer våra samarbetspartners noga och har ett väl upparbetat kontaktnät med lokala rörmokare, elektriker, plattsättare och betongarbetare med gott renommé bland våra underentreprenörer. 

Jag ser fram emot ett framtida samarbete med just Dig!

Joacim Bolin

 

umg2

Egen markavdelning

Uppsala mark& grundentreprenad AB är BWN Byggs dotterbolag inom markarbeten.

Klicka här för mer information»

 

bwnbuss

 

Jobba på BWN Bygg AB

Just nu söker BWN Bygg AB:

-snickare med yrkesbevis

 

Välkommen att skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till info@bwnbygg.com.

 

inspiration trappa

Inspiration

Planerar du att bygga nytt? I så fall kanske du kan hitta den rätta inspirationen och idéerna till drömhuset på vår sociala media

Följ oss gärna på Instagram för inspiration @bwnbygg